Het kost maar een paar klikken om je bedrijf online te registreren. Dankzij onze online service hoef je alleen maar een adres te kiezen uit de voorgestelde adressen op onze website. Lever dan de bewijsstukken in en onderteken direct je contract. Begin met het vestigen van je bedrijf in 2022.

Misschien wist je het niet, maar het registreren van je bedrijf als domicilie is een van de verplichte administratieve formaliteiten om je bedrijf te registreren en identificeren bij de BCE (Banque Carrefour des Entreprises).

De allereerste stap bij het opzetten van een bedrijf is het vaststellen van een bedrijfsadres. Dit is hetadministratieve en fiscale adres van je bedrijf.

Er zijn echter verschillende opties beschikbaar. Bestuurders van een bedrijf kunnen hun bedrijf vestigen op hun persoonlijke adres of in het pand dat bestemd is voor hun bedrijf. Ze kunnen ook gebruikmaken van de diensten van een domiciliëringsbedrijf zoals het onze.

ONLINE BEDRIJFSDOMICILIËRING IN 2022?

BEDRIJFSADRES ONLINE IN EEN PAAR KLIKKEN

Wat is online bedrijfsdomiciliëring?

Online domiciliëring is gemaakt en ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken en u tijd te besparen. Met onze online service kun je je contract binnen 48 uur verkrijgen. Het is 2022 en we volgen de trend door onze diensten volledig digitaal te maken.

MonSiègeSocial is een domiciliëringsbedrijf dat online domiciliëringsdiensten aanbiedt.

De eerste stap is het kiezen van een adres voor je bedrijf. De opties en configuraties die beschikbaar zijn voor uw contract hangen af van dit adres.

Bovendien biedt deze service je een aantal voordelen en tegelijkertijd flexibiliteit en snelheid. Om uw online bedrijf in Brussel en het Vlaamse Gewest te vestigen, vindt u hier enkele van onze prestigieuze adressen:

Wat zijn de voordelen van online bedrijfsdomiciliëring?

Om te beginnen bespaart deze online service je tijd en energie. Als je goed rekent, is een zakelijk adres goedkoper dan het huren van een bedrijfspand.

Ten tweede biedt een online incassocontract een aantal voordelen:

  • Hiermee kun je tegen lagere kosten een prestigieus adres krijgen, waardoor de ondernemer profiteert van een zekere bekendheid bij zijn partners, klanten en prospects.
  • Postbeheer is een essentieel onderdeel van het incasso-contract. Wij behandelen uw brieven en pakketten voor u. Je krijgt direct een melding als er pakketten of post voor je klaarliggen bij de receptie. Afhankelijk van de configuratie van je contract kunnen we scannen en digitaal of per post opsturen.
  • Maak gebruik van coworking spaces en vergaderruimtes.
  • Een hotlineservice.
  • Oprichting van een bedrijf.

Wie kan profiteren van online bedrijfsdomiciliëring?

Online domiciliëring is gericht op bedrijven, zelfstandige ondernemers en freelancers die tijd en geld willen besparen door zich te concentreren op de ontwikkeling van hun bedrijf.

Zakelijke domiciliëring is ook geschikt voor ondernemers die hun privéadres vertrouwelijk willen houden en voor kleine bedrijven die regelmatig moeten verhuizen.

Door je bedrijf online te registreren, kun je besparen op de kosten voor het verplaatsen van je statutaire zetel. Tot slot is online domiciliëring ook beschikbaar voor grote bedrijven die hun filialen willen domiciliëren.

Hoe krijg ik mijn zakelijk adrescontract online?

Vul om te beginnen het registratieformulier in en vul je gegevens in om je automatische incasso contract te verkrijgen.

Kies het postadres van je voorkeur, vervolgens de methode voor het verwerken van je post en wij regelen de rest voor je! Je ontvangt je contract binnen 48 uur.

Als je hulp nodig hebt bij het invullen van het formulier, kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers. Ze zullen je graag helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. U kunt al deze informatie vinden op onze contactpagina.f

Mailbeheerdiensten bij Monsiègesocial

Allereerst zet je de statutaire zetel van je bedrijf op een van onze adressen. We maken er een erezaak van om ervoor te zorgen dat uw post in onze verschillende centra goed wordt beheerd.

Wij bieden je een persoonlijke, digitale service. Voor alle nieuwe e-mail ontvang je een melding per e-mail en/of sms zodra deze is ontvangen. Je kunt ook onmiddellijk communiceren met onze experts en je facturen bekijken in je klantenzone!

Er zijn drie opties beschikbaar voor uw e-mail. Dit omvat het ophalen, openen en scannen, en ten slotte het versturen naar het adres van je keuze.

Uw e-mail ophalen

Wanneer je het contract ondertekent, kun je ervoor kiezen om je auto op te halen in een van onze gratis ophaalcentra in Brussel, Kraainem of Overijse.

Zodra het centrum opengaat, wordt de post gesorteerd. We brengen je dan op de hoogte via ons CRM.

NB: we sturen brieven naar het centrum van je keuze (ongeacht je adres).

Uw post digitaliseren

De scanoptie is iets ingewikkelder en vereist betaling van een supplement. Ben je een nieuwe klant die ervoor heeft gekozen om je mail te openen en de inhoud te scannen?

Het principe is eenvoudig: we scannen de envelop en de inhoud met jouw toestemming. De scan van de envelop is in JPEG-indeling.

De binnenkant is in PDF, zodat je het duidelijk en nauwkeurig kunt lezen. Je ontvangt je brief dan in je klantenzone.

Doorsturen van uw post

Voor post die per post wordt verstuurd, halen we je post elke week op.

Op vrijdag worden ze met de hand bij de postbode bezorgd. Post wordt binnen 3 tot 4 dagen bezorgd.

Elke dag is het onze passie voor het vak die ons ertoe aanzet 110% te geven om onze klanten tevreden te stellen.

Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Shares: