Als je op deze pagina bent, is dat waarschijnlijk omdat je je bedrijf wilt vestigen. Onze Belgische bedrijfsdomiciliëringsdienst kan uw bedrijf verwelkomen in ons virtueel kantoor.

Maar misschien weet je niet precies wat domiciliëringsdiensten inhouden?

Comment créer une entreprise individuelle en Belgique

Wat is een domiciliëringsbedrijf?

Zakelijke domiciliëring is een steeds vaker voorkomend concept. Zo kunnen ondernemers profiteren van een prestigieus adres en een reeks administratieve beheersdiensten tegen een aantrekkelijke prijs!

Automatische incasso is een dienst die nog weinig bekend is bij het grote publiek. Toch is het een oplossing die een bedrijf een aantal voordelen biedt.

Voor wie is de service bedoeld?

Registered office domiciliation is voor bedrijven die in oprichting zijn of net zijn opgericht. Deze service is ook bedoeld voor bedrijven met een beperkt budget die geen eigen bedrijfspand hoeven te hebben (transportbedrijven, verhuisbedrijven, e-commercebedrijven, enz.)

Het is ook het ideale alternatief voor managers die hun bedrijf niet op hun privéadres willen vestigen. Het is een manier voor bedrijfsdirecteuren om hun professionele leven te scheiden van hun privéleven.

Wat zijn de voordelen van een automatische incassoservice?

Domiciliëringskantoren bieden je niet alleen een prestigieus adres voor je hoofdkantoor, maar ook een aantal aanverwante diensten.

De belangrijkste ondersteunende diensten hebben over het algemeen betrekking op het beheer van bepaalde administratieve taken, met name :

  • Postbeheer: ontvangst en doorsturen van je post naar je thuisadres, scannen van je post, enz.
  • Telefoongesprekken afhandelen: sommige domiciliëringscentra bieden een telefoonbeantwoordingsservice. Om je te helpen de inkomende gesprekken van je bedrijf te beheren.
  • Huur van ruimte: domiciliëringscentra bieden meestal ruimte om in te werken, aangezien de meeste bedrijven die de centra gebruiken geen eigen bedrijfspand hebben.

Dus meestal heb je toegang tot privékantoren, coworkingruimtes, vergaderzalen (met apparatuur die je tot je beschikking hebt: telefoon, koffiezetapparaat, projectieschermen, enz.) en soms zelfs tot de huur van een parkeerplaats, zoals bij Monsiegesocial.

U weet alles wat er te weten valt over domiciliëring! Het enige wat u hoeft te doen, is uw bedrijf overhalen zich bij ons aan te sluiten door hier te klikken.

Shares: