Wanneer een bedrijf wordt opgericht, rijst al snel de vraag waar het gevestigd moet zijn. Maar hoe kies je waar je je hoofdkantoor vestigt? Een virtueel kantoor kan hiervoor zorgen.

Per definitie is een geregistreerd kantoor “het officiële adres van uw bedrijf. Dit adres kan verwijzen naar de persoonlijke woning van de ondernemer, de plaats waar het bedrijf wordt uitgeoefend of naar een domiciliëringsbedrijf. De gekozen statutaire zetel heeft een wettelijke rol. In het geval van een geschil waarbij het bedrijf betrokken is, is de toepasselijke wet die van het geografische gebied. vanuw statutaire zetel.

 


Maar dat is nog niet alles. Het adres van de statutaire zetel heeft ook een administratieve functie, aangezien het op alle administratieve documenten wordt vermeld. Hierdoor weet iedereen met wie je te maken hebt tijdens het zakendoen het adres van je statutaire zetel.

 

De keuze van de statutaire zetel van een bedrijf is daarom niet iets om lichtvaardig op te vatten. Het zal ook dienen als etalage voor het bedrijf. Het moet afgestemd zijn op de behoeften van de aannemer en de voordelen die hij eraan zal ontlenen.

Bureau Virtuel : Domiciliation Entreprise : à ne pas négliger

Uw bedrijf thuis vestigen

Als je ervoor kiest om je bedrijf thuis te vestigen, bespaar je zeker een aantal kosten.

Het is echter belangrijk om op te merken dat het in dit geval moeilijk is om een balans te vinden tussen privé en werk .

Het adres verschijnt zelfs op de officiële documenten van het bedrijf, wat betekent dat iedereen er toegang toe heeft en het kan bezoeken. Bovendien zullen er waarschijnlijk bepaalde moeilijkheden ontstaan als de aannemer een huurder is of als het bedrijf zich in de oprichtingsfase bevindt. hij beweegt gewoon.

Vestig je bedrijf waar je zaken doet

Als je een pand in gebruik hebt voor je activiteiten, kun je het adres van dit pand opgeven als je statutaire zetel.

Houd er echter rekening mee dat elke keer dat je van pand verandert, je dit moet aangeven bij de ECB en werk ook je statuten bij. De administratieve stappen die hiervoor nodig zijn, kosten tijd en geld.

Je bedrijf registreren bij een virtueel kantoor

Ten eerste geeft het onderbrengen van je bedrijf in een virtueel kantoorcentrum ondernemers een prestigieus adres voor hun hoofdkantoor.

Dit adres is van groot belang voor de manier waarop klanten de status van het bedrijf zien, en de keuze van de vestigingsplaats kan een aanzienlijke invloed hebben op de activiteiten van het bedrijf.

Ten tweede bieden domiciliëringsbedrijven naast bedrijfshuisvesting vaak ook andere diensten aan.

Dit geldt met name voor Monsiegesocial, dat een reeks diensten aanbiedt die zijn ontworpen om ondernemers te ondersteunen in hun bedrijf. Het is echter belangrijk om het virtuele kantoorbedrijf zorgvuldig te kiezen om betrouwbaarheidsproblemen te voorkomen.

Kortom, je bedrijf vestigen in een virtueel kantoorcentrum kan ondernemers veel voordelen bieden, zoals een prestigieus adres en ondersteuning van hoge kwaliteit.

Shares: